7.6.14

Aden & Wet n Wild 1st experience.

Πρίν λίγες εβδομάδες, το Beauty Test Box, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην σελίδα του στο Facebook, στην οποία ανέφερε πως οι 15 πρώτες beauty bloggers ή vloggers που θα έστελναν mail στην εταιρία, θα είχαν τη δυνατότητα να παραλάβουν 2 συνολικά προϊόντα από τις εταιρείες #aden ή #wetnwild! Μόλις είδα την ανάρτηση έτρεξα να λάβω μέρος, και ήμουν τόσο τυχερή που τελικά κέρδισα! Τα προιόντα που βρέθηκαν στα χέρια μου είναι η μάσκαρα απο ADEN cosmetics, η οποία ''ακούει'' στο όνομα ''Intelligent Mascara'', και η πούδρα ''Coberall'' απο Wet n Wild.





Μόλις είδα οτι μέσα στο πακέτο μου βρισκόταν η Intelligent Mascara, ενθουσιάστηκα! Είχα ακούσει πολύ καλές κριτικές γι' αυτή τη μάσκαρα και ήθελα πολύ να την δοκιμάσω! Η συγκεκριμένη, υπόσχεται οτι σου δίνει μάκρος στις βλεφαρίδες καθώς επίσης  και έντονη καμπύλη, που όντως τα κάνει. Την χρησιμοποιώ περίπου έναν μήνα, και μπορώ να πω πως είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. 



Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό και μακρόστενο, γεγονός που βοηθάει στο να πιάνει όλες τις βλεφαρίδες απο το πρώτο κι όλας πέρασμα. Η σύστασή της μου αρέσει, καθώς δεν είναι καθόλου νερουλή, και κάθε φορά που την φοράω είμαι σίγουρη πως δεν θα φύγει απο τις βλεφαρίδες μου μέχρι να ξεβαφτώ!



Το αποτέλεσμα που δίνει είναι ιδανικό για πρωί(μια στρώση), αλλα και ιδανικό για βράδυ(παραπάνω στρώσεις), καθώς δίνει ένταση στο βλέμμα και πολύ μαύρο χρώμα. Προσωπικά, για να την αφαιρέσω χρησιμοποιώ το νεράκι της bioderma με το οποίο φεύγει σχεδόν αμέσως.





Το αποτέλεσμα που δίνει στις δικές μου βλεφαρίδες, χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ψαλιδάκι-που γενικότερα δεν χρησιμοποιώ!



 ----------------------------------------­­--------------------------------------­­-----------------------------



Συνεχίζοντας στο δεύτερο προιόν, πρέπει να αναφέρω πως πρώτη φορά έρχομαι σε επαφή με προιόντα Wet n Wild, και πως επειδή εγώ δεν έχω λιπαρό δέρμα μπορώ να ζήσω και χωρίς πούδρα. Για την ακρίβεια, θα φορέσω σπάνια, και εαν φορέσω να είναι κυρίως για σετάρισμα. Οπότε..δεν ξέρω κατά πόσο είμαι το κατάλληλο άτομο για να μιλήσει για μια πούδρα, αλλα θα κάνω μια προσπάθεια...

Είναι μια πούδρα μέτριας κάλυψης θα έλεγα, αλλα πιστεύω πως εαν δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα, θα μείνετε ικανοποιημένες. Είναι μια πούδρα με χρώμα, η οποία χαρίζει μια πολύ όμορφη όψη στην επιδερμίδα. Επειδή έχω θέμα με τους μαύρους μου κύκλους ( η καθημερινότητα μιας φοιτήτριας), τη χρησιμοποιώ και κάτω απο τα μάτια, πάνω απο το concealer, και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ωραίο.



Σε αντίθεση με άλλες πούδρες, τη συγκεκριμένη την απλώνω όχι με πινέλο, αλλα με το σφουγγαράκι της. Για άλλες κοπέλες αυτό μπορεί να θεωρείται λάθος, καθώς δημιουργεί ένα αποτέλεσμα ''παστωμένου'' προσώπου, αλλα εμένα με βολεύει γιατί νιώθω πως καλύπτει περισσότερο, και ιδίως στην περιοχή κάτω απο τα μάτια, χωρίς να φαίνεται οτι φοράω πούδρα. Τέλος, αυτό που για μένα την κάνει ξεχωριστή, είναι η μυρωδιά της. Δεν μπορώ να την προσδιορίσω ακριβώς, αλλά θυμίζει λίγο πούδρα με ένα πολύ απαλό άρωμα...προφανώς και δεν καταλάβατε τι εννοώ, δεν είμαι καλή στο να περιγράφω μυρωδιές, αλλα εμένα μου αρέσει τρελά! Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να την ανοίγει μόνο και μόνο για να την μυρίσει!




Εγώ, σαν Λένα, έμεινα αρκετά ικανοποιημένη και απο τα δύο προιόντα, και ιδίως απο την μάσκαρα σχετικά με την οποία...μια φωνή στο κεφάλι μου μου λέει να την ξανα αγοράσω μόλις μου τελειώσει. Προιόντα Wet n Wild δεν είχα ποτέ μου, και τώρα που δοκίμασα την πούδρα θα ήθελα να αποκτήσω εμπειρία και πάνω σε άλλου τύπου καλλυντικά της εταιρίας.

Εσείς, έχετε δοκιμάσει κάποιο απο αυτά τα δύο προιόντα ή γενικότερα προιόντα απο αυτές τις εταιρίες; Έχετε να μου προτίνετε κάτι; Θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη, τις παρατηρήσεις σας, αλλα και τις συμβουλές σας!

Σας ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε αυτό το post!

Πολλά φιλιά,
Λένα.

9 comments:

  1. η μασκαρα ειναι φανταστικη..σιγουρα θα την παρω καποια στιγμη..πολυ ωραια παρουσιαση

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Βασιλική μου! Είναι πραγματικά εξαιρετική!!
      Δίνει τα αποτελέσματα που υπόσχεται και την λατρεύω!

      Delete
  2. Την έχω τη μάσκαρα και μου αρέσει και μένα πολύ! :)

    ReplyDelete
  3. Καλά ρε Λένα...δεν έχω λόγια! Τι σούπερ παρουσίαση είναι αυτή; Μπράβο σου κοπέλα μου, αναλυτικότατη και πλήρως κατατοπιστική! Την πούδρα την έχω κι εγώ και είναι πολύ καλή, πράγματι!!
    Φιλιά απο Χανιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! :) Πολλά φιλιά!!!

      Delete
  4. Γεια σου Λένα! Πολύ όμορφη παρουσίαση! Την μάσκαρα την έχω και την αγαπώ ιδιαίτερα! Δεν τρέχει καθόλου και μου διαρκεί όλη την ημέρα! Την πούδρα τώρα την τεστάρω κι εγώ και οι εντυπώσεις μου είναι ήδη πολύ καλές! Φιλάκια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλησπέρα Μαρτίνα μου! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Την μάσκαρα την χρησιμοποιώ κάθε μέρα και τρέμω για την στιγμή που θα τελειώσει! Είναι πολύ καλή πραγματικά, κ δεν το λεω εύκολα για μάσκαρα αυτό! Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!!

      Delete
  5. Εισαι πραγματικα τελεια! Γενικα δεν παρακολουθώ blogs αλλα το δικο σου ειναι απο τα αγαπημένα μου οπως φυσικα και το κανάλι συ στ youtube :-) η παρουσίαση ειναι εξαιρετική με τα μικρα βιντεακια εκανες καταπληκτική δουλεια μπραβο σου!!!!! Φαίνεται οτι το αγαπας αυτο που κανεις!!! :-) την μασκαρα που μπορουμε να την βρουμε?!? :))

    ReplyDelete