7.5.14

My first YouTube video!

Γειά σας!

Πήρα την απόφαση, λοιπόν, να ξεκινήσω τα βίντεο στο YouTube, γεγονός το οποίο μου προκαλεί άγχος γιατί θέλω να πάει καλά η προσπάθειά μου αυτή. Αλλά και καλά να μην πάει, δεν πειράζει, αρκεί να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και μας γεμίζει!



Σας προσκαλώ όλες στο καινούριο μου κανάλι για να γιορτάσουμε τα εγκαίνιά του, και να γελάσετε μαζί μου, γιατί λόγω του άγχους μου είμαι λίγο σαν χαζή. Αλλά δεν πειράζει, δεν μας πτωεί τίποτα.
Θα ήθελα πολύ να διαβάσω την γνώμη σας γι'αυτό κάτω απο το πρώτο μου βίντεο, να πάρω λίγη δύναμη! Εαν πάλι δεν σας άρεσε, θα υπάρξουν πολύ καλύτερα απο αυτό, το υπόσχομαι!!


So...come to say hi!


Καλή συνέχεια σε όλες σας,

και μη ξεχνάτε να χαμογελάτε. Ακούγεται πολύ κλισέ, όμως απο ένα χαμόγελο και μόνο, μπορεί να φτιάξει όλη σου η μέρα!

Πολλά φιλιά,
Λένα!

10 comments:

  1. Kαλή αρχή γλυκιά μου Λένα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xίλια ευχαριστώ Εύα μου!!!

      Delete
  2. good first vid! good job girl! xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. THANK YOUUUUU <3 I hope to see you there <3
      Xxx

      Delete
  3. Replies
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ελένη μου!!!!

      Delete
  4. Εκανα subscribe στο καναλι σου!Ωραία τα βιντεακια σου!Μη μας ξεχασεις ομως εδω στο Blogger :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχ Δήμητρά μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!<3 Θα σας ενδιέφερε να συνεχίσω να γράφω εδώ; Δεν ξέρω, νιώθω πως δεν έκανα και τίποτα WOW για να κερδίζω το ενδιαφέρον των αναγνωστών.. :/

      Delete
    2. Παρακαλώ!!Εμένα προσωπικά μ αρεσει να διαβάζω αναρτήσεις στα μπλογκς οποτε θα σου ελεγα να συνεχισεις!Αλλά το σιγουρο ειναι οτι στο youtube θα γίνεις γνωστή και θα εχεις αρκετες χιλιάδες subs!!Και είναι λογικό,στις περισσοτερες κοπέλες νομίζω πως αρεσει καλύτερα να βλέπουν βιντεο παρά να διαβάζουν!

      Delete
    3. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μην το παρατήσω! Μου τρώει πολύ χρόνο το edit αλλα μου αρέσει τρελά! Όσο για το Youtube, το είπα και σε μια άλλη κοπέλα που μου είπε κάτι αντίστοιχο..ειλικρινά δεν με νοιάζει εαν θα έχω κοινό, μεγάλο ή μικρό! Αυτό που θέλω να είναι να μοιραζόμαστε σκέψεις και ιδέες, όσες κι αν είμαστε, ακόμα και 5 άτομα! Να περνάμε όμορφα, αυτό έχει σημασία για μένα!

      Delete